Logo

Fisk med koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fisk med koriander 

 
Fisk mættet med velsmagende krydderier. Hovedretter behøver aldrig at blive kedelige, når de som her omfatter en bred vifte af ideer og råvarer fra hele verden.
Forberedelsestid: 15 min. Tilberedningstid: 10 min. Kuverter: 6

 
# Ingredienser
1 kg rødfiskefilet
0 ,6 dl hvedemel
2 spsk olie
2 spsk revet frisk ingefær
1 rød chili, skåret i skiver
1,8 dl ingefærvin eller sherry
0,6 dl teriyakisauce
1 bundt hakket koriander

 
* Tilberedning
1. Dyp fiskefileterne i mel.
Opvarm olien i en stor stegegryde, indtil den er jævnt varm.
Steg fileterne i mindre portioner, 2 min på hver side.
Stil dem til side og hold dem varme.

 
2. Hæld overflødig olie af gryden.
Tilsæt ingefær og chili i gryden og svits det i 1 min.
Hæld ingefærvin og teriyakisauce i.
Svits det ved høj varme i 4 min. Rør koriander i.
Hæld saucen over fileterne og server straks.

 
Prøv sammen med:
Forret: Spaghetti med oliven og kapers
Dessert: Zuccotto

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.491 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her