 
 
   
Det er en broget og festlig måde at servere grønsager på.
Brug dette grønsagsfad som tilbehør til alle slags kød og fisk. Få flere gode
opskrifter her
Tilberedningstid: 35 min. Til 1 portion: kan udvides til flere.
 
# Ingredienser
1 spsk olie 
1 fed hvidløg 
¼ tsk salt 
100 g hakleet oksekød 
½ lille løg 
1 forårsløg
½ ds flåede tomater 
½ tsk oregano 
½ tsk basilikum 
salt og friskkværnet peber 
200 g blandede frosne grønsager
fx broccoli, blomkålsbuketter, karotter og bønner 
50 g reven emmentaler 
Persille
 
* Tilberedning
Opvarm olien på en pande. 
Stød hvidløget i en morter med salt og svits det i den varme
olie. 
Kom det hakkede oksekød på panden og brun det. 
Hak løget fint og skær forårsløgene i strimler. 
Kom det på panden og svits det. 
Hæld de flåede tomater ved og 
smag til med oregano, basilikum, salt og peber. 
Anret de frosne grønsager i et ovnfast fad sammen med det
hakkede kød. 
Drys med reven emmentaler og finthakket persille og 
stil fadet i en 180 °C varm ovn i 15 min. 
 
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.