
  Perfekt sandwich til frokosten hjemme eller med i madpakken.
Rør kvark med lidt sennep og honning til en god sandwichdressing, der sparer på
kalorierne. Se opskriften. 
Arbejdstid:
15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
 
#
Ingredienser til Skinkesandwich:
4
skiver groft brød (i alt 200 g) 
2
spsk kvark 
1
tsk dijonsennep 
½
tsk honning 
80
g kogt skinke i skiver (uden fedtkant) 
4
salatblade 
1
stor tomat 
1
skive rødløg eller alm. løg 
* 
 
Sådan
laver du Skinkesandwich:
Rør
kvark sammen med sennep, honning, salt og peber og smør det på brødet. 
Læg
det sammen med salatblade, skinke, tomatskiver og løgringe. 
Server
til frokost - også god i madpakken. 
 

 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD