
   
Den mest almindelige vildgås i Danmark er Grågås, men også canadisk gås er almindelig. Begge yngler her i landet, canada-gåsen dog ikke så villigt som grågåsen. 
Se også Fjerkræ, vildt. 
 
Vildgåsen har godt af at hænge svalt 2-3 døgn, og den skal
tørplukkes med nogen forsigtighed, fordi det fede skind er sart. 
Selvom man følger reglerne omkring vurdering af fjervildtets
alder, kan det snyde, så man bør være i god tid med stegning, gåsen kan være
ældre, end man tror. Til gengæld kan den udmærket vente 30 min i en varm,
slukket ovn. 
Vildgås kan fryses. Holdbarhed: 3 måneder. 
 
Se de bedste opskrifter med Vildgås
 
Se alle de bedste opskrifter med Vildt
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------