
 
Denne variant med
kalkun hedder "Putenschnitzel". I Østrig serveres en schnitzel altid
uden sauce. I Scandinavien serveres schnitzlerne med brasede kartofler, ærter
og lækker sauce...
Til 4 personer. 
# Ingredienser
4 tynde skiver
kalkun a ca. 180 g 
1 æg 
100 g rasp 
100 g smør eller
margarine 
salt og peber 
4 skiver citron 
4 benfri sild eller
ansjoser (fra glas eller dåse)
1 spsk kapers 
50 g revet peberrod
Skysauce: 
50 g smør eller
margarine 
40 g hvedemel 
6 dl hønsebouillon 
kulør 
salt og peber 
Tilbehør: Brasede
kartofler og grønne ærter 
* Tilberedning
Schnitzlerne paneres
i æg og rasp, krydres med salt og peber og steges gyldne i fedtstoffet. 
Skysauce:
Fedtstoffet smeltes og melet røres i. 
Bouillon tilsættes,
og saucen koger i 10 min. 
Smages til med salt
og peber. 
Schnitzlerne
anrettes med hver sin "dreng": en citronskive med en benfri sild,
kapers og et drys peberrod ovenpå. 
INFO: En ægte
østrigsk wienerschnitzel laves af kalvekød, evt svinekød, og serveres med
kartoffelsalat, kogte eller stegte kartofler, eller pommes frites og en
citronskive.
✅ Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.