Logo

Syltede rødløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Syltede rødløg

 
Det smager helt fantastisk og er nemt og fremragende som tilbehør i alt fra hjemmelavede hotdogs og burgere til sandwich, salater og skipperlabskovs.


De sød syrlige løg bliver efter et par dage i glasset bløde og får den fineste pink farve.
Laver du dem få timer inden du skal bruge dem, så er løgringene stadig sprøde, med en sød eddikesmag.
Tid: 10 min. 1 glas, men lav gerne flere når du nu er i gang - de holder sig mange uger.

 
# Ingredienser til syltede rødløg:
4 rødløg, mellem størrelse
4 dl alm. eddike
1 dl sukker
1 tsk peberkorn
+ evt. dild, laurbærblade, allehånde, kanel, stjerneanis, kardemommekapsler, chiliflager, nelliker, sennepsfrø og lign efter smag (kan undlades)
*


Sådan laver du til syltede rødløg: 
Skær løgringene i tynde skiver og kom dem i et rent skoldet sylteglas.
Kog eddike og sukker op i en gryde sammen med peberkorn og evt krydderier.
Hæld eddikeblandingen over løgene.
Luk glasset og opbevar det køligt.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 7.045 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her