 
 
   
En velsmagende sauce med bacon til ægte pastafans. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 20 min. Tilberedningstid: 10 min.
Kuverter: 6-8 
 
# Ingredienser
1 spsk olie 
4 pillede og skårne fed hvidløg 
6 skiver hakket bacon 
0,8 dl hvidvin 
4 æg 
1,8 dl revet cheddarost 
1,8 dl revet parmesanost 
friskkværnet sort peber efter smag 
0,6 dl frisk hakket persille 
500 g spaghetti 
 
* Tilberedning
1. Opvarm olien i en gryde. Tilsæt hvidløg og rør i det,
indtil det er gyldent. 
Tag hvidløgsfeddene op og kasser dem. 
Tilsæt bacon i gryden og svits den ved jævn varme, indtil den
er sprød og gylden. 
Tilsæt vin og kog den med i 1 min. 
 
2. Pisk æggene i en stor skål. Tilsæt ost, peber og persille
i æggemassen. 
 
3. Kog spaghettien i en stor gryde med rigeligt vand, indtil
den er mør. 
Afdryp den godt. Hæld den over i en stor skål. 
Tilsæt bacon og stegevæden og vend det godt i spaghettien. 
Tilsæt æg og ost og bland det godt. 
 
4. Server spaghettien straks på et stort serveringsfad eller
i portionsanrettede skåle, eventuelt med ekstra parmesanost. 
 
Prøv sammen med:
Hovedret: Oksesteg
Dessert: Cremeruller
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.