
   
En næsten klassisk
svensk ret. Vi blander kødet med æg, finthakket løg og både sød og stærk sennep
derved får man en uforlignelig anretning! 
Tid: 40 min. 4 pers.
# Ingredienser
1 løg 
400 g mørt oksekød
fx roastbeef 
2 æggeblommer
2 æg
2 spsk fransk sennep
2 spsk sød sennep 
½ tsk salt 
¼ tsk peber 
2 spsk smør eller
margarine               
½ dl finthakket
persille
 
* Fremgangsmåde
1. Pil løget og hak
det fint. 
 
2. Skær kødet i
cm-store tern 
 
3. Bland løg og kød
med æggeblommer, æg, sennep, salt og peber. 
 
4. Steg blandingen i
fedtstof på en stor stegepande, så det minder om en stor omelet. 
 
5. Drys med persille
og server "bøffen" med råstegte kartoffeltern. 
 
Tips: Kødet kan erstattes med røget medister. Følg
i øvrigt opskriften. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------