 
 
   
Klassiske lækre havregrynskager af den bedste slags - de er knasende sprøde og 
søde med fyld af en helt perfekt luftig appelsincreme.
ca. 18 kager 
# Ingredienser 
100 g smør
100 g lys farin (ca. 1½ dl)
100 g havregryn
 
Pynt: 
100 g overtrækschokolade
2 appelsinskiver skåret i 1/8
 
Fyld: 
2 dl piskefløde
½ d1 appelsinsaft
1 tsk revet appelsinskal
 
* Tilberedning
Rør smør og farin godt. Vend havregrynene i. 
Smør dejen tyndt ud på bagepapir eller smurt bageplade i 36
små runde 
kager (ca. 6 cm i diameter), med god afstand imellem. 
Bag dem midt i ovnen i ca. 5 min ved 200 °C. 
 
Når kagerne er afkølede, overtrækkes halvdelen med smeltet 
overtrækschokolade, og pyntes med appelsinstykker. 
 
Inden servering: Pisk fløden stiv, og vend forsigtigt
appelsinskal og -saft i. 
Læg fyldet imellem kagerne. 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.