Logo

Kalveschnitzler med citron- og kaperssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalveschnitzler med citron- og kaperssauce 

 
Det er italiensk, så kalveschnitzlerne bør hedde »scallopine«. Her er alle de bedste opskrifter samlet – se også menuforslag
Forberedelsestid: 20 min. Tilberedningstid: 6 min. Kuverter: 4

 
# Ingredienser
1,8 dl hvedemel
peber og salt efter smag
500 g (8 tynde) kalveschnitzler
40 g smør
2 spsk olie
skal og saft af 1 citron
1,8 dl tør hvidvin
2 spsk kapers

 
* Tilberedning
1. Hæld melet i en stor skål og krydr det med salt og peber. Gem to teskefulde.
Dyp kødet i resten af melet og læg det i et enkelt lag på en bageplade.

 
2. Opvarm smør og olie i en stor tykbundet pande.
Læg 2-3 kalvesnitsler på den og steg dem ved jævn til høj varme i 2-3 min på hver side.
Tag kødet af panden, stil det til side og hold det varmt.
Gentag det med alle schnitzlerne.
Det kan være nødvendigt at skrue lidt ned for varmen, hvis smørret bliver for mørkt.
En anden mulighed er at hælde fedtstoffet af midt under stegningen og tørre panden af med køkkenrulle, hvorefter der varmes nyt smør og olie op.

 
3. Fjern alt andet end 1 spsk af smørret og olien.
Drys de 2 spsk mel i, bland det godt og brun det godt.
Tilsæt citronsaft, skal og vin og rør i det, indtil blandingen koger.
Skru ned for varmen og lad det småkoge uden låg i 2 min.

 
4. Tilsæt kapers og kalvekød.
Vend kødet hurtigt i saucen og kog det med i endnu 1 min, hvorefter det serveres straks.

 
Prøv sammen med:
Forret: Pastaskruer med soltørrede peberfrugter og tomater
Dessert: Mascarpone og daddeltærte

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.409 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her