 
 
   
Løgsauce fra Danmarks bedste Kogebog med de lækreste opskrifter.
En dejlig variation over en klassisk engelsk onion gravy, lige til at servere
med en gang kartoffelmos...eller ...
Giver cirka 5½ dl. 
 
# Ingredienser
12 store friske fed
hvidløg 
120 g smør 
1 spsk olie 
450 g rødløg, skivet
1 spsk honning
(valgfrit) 
6 cl Marsala vin 
 
* Fremgangsmåde
1. For hurtigt at
pille hvidløgsfeddene, skæres enderne væk. 
Kom feddene i kogene
vand og lad dem koge i 5 til 10 sekunder. 
Tag dem op med en
hulske og kom dem i koldt vand. Afdryppes. 
Hinderne vil slippe feddene. 
Hak hvidløgene med
kniven så de svarer til 7 cl. 
 
2. Varm smør og olie
i en gryde over mellem varme. 
Tilsæt løg og
hvidløg; læg låg på og lad det koge indtil de er møre. 
Tilsæt honning; skru
ned til lav varme. 
Lad det koge uden
låg i 30 min, rør lejlighedsvist. 
Tilsæt vin; lad det
koge i 5 til 10 min. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Sauce
 
Se alle de bedste opskrifter med Hvidløg
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------