 
 
En supernem og hurtig gryderet med både syrlighed og sødme.
Vi giver dig den bedste opskrift på gryde med rester fra gårsdagens steg og
tomater.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 15 min. 
 
# Ingredienser
ca. 300 g stegt kød 
20 g smør 
1 spsk
madagascarpeber (grønne peberkorn) 
2 ds (á 400 g)
flåede tomater 
1 kvist frisk basilikum eller ½ tsk tørret 
1 spsk maizenamel 
salt og peber fra kværn 
2 dl cremefraiche 
 
* Tilberedning
1. Skær kødet i
terninger, der brunes i smørret i en stor gryde. 
Kom de grønne pebre
i, evt. kan du mose halvdelen med en gaffel. 
 
2. Tilsæt de flåede
tomater med væde. 
Bring det i kog og
lad det snurre i 10 min. 
Drys
basilikumbladene i eller drys med det tørrede krydderi. 
 
3. Jævn retten med
maizenamelet, der er rørt ud i koldt vand. 
Smag den til. 
 
4. Server retten i
gryden. 
Læg en stor skefuld
cremefraiche på og server resten til i en lille skål. 
Giv grovbrød eller
knækbrød til.