Logo

Fedt med fedtegrever fra Harzen - prøv Kogebog.dk først 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fedt med fedtegrever fra Harzen - prøv Kogebog.dk først 💘 

 
Dette fedt er en klassiker. Det smager dejligt på et stykke godt fuldkorns- eller landbrød. Eventuelt kan man komme syltede agurker på eller en skive stærk ost.

 
# Ingredienser
1 kg flomme (bugflæsk)
2 små løg
1 syrligt æble
1 tsk salt
 
* Tilberedning
Hinderne tages af flommen; den skæres i terninger (grever), som smeltes i en gryde ved svag varme.
Løgene pilles og hakkes.
Æblet vaskes og skæres i små terninger.

 
Når fedtegreverne begynder at blive gyldne efter 20-25 min forløb, kommes løg og æble i gryden og steger videre, indtil løgene også er blevet gyldne.
Fedtet smages til med salt.
Fedtet med æble, løg og fedtegrever kommes i opvarmede stentøjskrukker, hvor det står og stivner. Hvis man foretrækker fedt uden indhold, hældes det først gennem en sigte.
Når fedtet er afkølet, dækkes det til med syltepapir.

 

Se alle de bedste opskrifter med syltetøj, marmelade og gelé

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her