 
 
   
Her får du lette supper i flere spændende udgaver. Fx
Svampesuppe med kylling, med jordskokker, med kammuslinger eller svampesuppe
med valnødder.
Forberedelse: 10
min. Tilberedning: 20 min. 4 personer. 
 
# Ingredienser
25 g tørrede
karljohansvampe
400 g hvide
champignon
4 fed hvidløg
1 spsk olie
½ liter varm
kyllingefond 
6 spsk cremefraiche 
1 bundt persille
salt og peber 
 
* Tilberedning
Kom de tørrede
svampe i en skål, og dæk med kogende vand. 
Kom dem i mikroovnen
ved højeste effekt 3 min. 
Lad dem stå 10 min. Hak
dem.
 
Trim og rens
champignon, skær dem i meget tynde skiver. 
Pil hvidløget, og
hak det. 
Varm olien i en gryde, og svits hvidløget let 2 min. 
Tilsæt den varme
fond og 2 spsk vand, som svampene har ligget i blød i. 
Tilsæt champignon. 
Læg låg på, og lad
det simre for middel varme 6 min. 
Rør cremefraiche med
2 spsk hakket persille, og 
smag til med salt og
peber. 
Tilsæt denne
blanding til suppen, og lad den simre 10 min. 
Tilsæt til sidst de
hakkede karljohansvampe, og 
kog videre 2 min.
Servér. 
 
Svampesuppe med kylling
Damp 1 kyllingebryst, skær det i stykker, og 
drys over suppen inden servering.
 
Svampesuppe med jordskokker
Kog 100 g jordskokker. Skær dem i strimler, og 
drys over suppen inden servering.
 
Svampesuppe med kammuslinger
Skær 8 kogte kammuslinger i tern, og 
drys over suppen inden servering.
 
Svampesuppe med valnødder.
Kog nogle valnødder i vand, knus dem let, og servér med suppen.
 
Se alle de bedste opskrifter med  Forretter  Suppe
 Hovedret  Tilbehør  Desserter  
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------