 
 
En soufflé-omelet er fin til to, er luftig som en soufflé og
med fyld som en omelet. Soufflé-omeletten skal helst spises, lige når den
kommer ud af ovnen.
Til 2 personer. Tilberedningstid:
ca. 15 min. Bagetid: 5-8 min. Ikke fryseegnet 
 
# Ingredienser
2 store eller 3 små
æg 
1 tsk melis 
2 tsk fløde 
15 g smør 
bær eller marmelade
til fyld 
 
* Fremgangsmåde
1. Skil æggene i
blommer og hvider. 
Pisk blommerne med
sukker til det er lyst og skummende. 
Tilsæt fløde. 
 
2. Pisk hviderne
helt stive. 
Vend dem forsigtigt
i æggesnapsen. 
 
3. Varm en
mellemstor stegepande op over jævn varme. 
Smelt smørret - det
må ikke brune. 
 
4. Hæld soufflé-massen
på og lad den bage 3-4 min, til bunden er gylden. 
 
5. Stil panden under
en varm grill, til overfladen er let bagt (ca 2 min). 
 
6. Giv omeletten et
snit på midten. 
Frugten lægges på og
omeletten foldes, mens man lader den glide over på et varmt fad. 
Drys med flormelis.