Logo

Cremefraiche fromage - prøv Kogebog.dk i dag 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cremefraiche fromage - prøv Kogebog.dk i dag 💘 

 
En enkel og nem fromage med cremefraiche, fintrevet appelsinskal og friskpresset appelsinsaft. Denne fromage er en blandt mange gode desserter
4-6 pers.

 
# Ingredienser
6 blade husblas
½ litercremefraiche 18%
5 spsk sukker
2 tsk revet appelsinskal
1 dl appelsinsaft
¼ liter piskefløde
Pynt: appelsin i skiver

 
* Tilberedning
Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 min.
Bland cremefraiche med sukker og appelsinskal.
Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved.
Smelt den i vandbad.
Afkøl husblassen med appelsinsaften og bland
den i cremefraiche under omrøring.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i cremefraicheblandingen.
Hæld fromagen i en serveringsskål, når den er næsten stiv.
Stil den koldt.
Pynt med appelsinskiver der er skåret i mindre stykker.

 
Tips: Fromagen kan også serveres med appelsinsalat, bestående af
skrællede appelsiner skåret i tynde skiver og drysset med sukker.

 
Se alle de bedste opskrifter med Fromage

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her