 
 
   
Denne nemme opskrift på en populær dansk middagsret, der
originalt serveres med ris og består af kogte kødboller af hakket svinekød og karryrig
sauce der er lavet af kødbollernes kogevand.
4 personer
 
# Ingredienser
1 løg
1 fed hvidløg
500 g hakket svinekød 10% 
1 spsk rasp
1 æg
1 dl vand
1 tsk salt 
½ tsk karry 
peber
 
* Tilberedning
Hak løg og hvidløg fint. 
Rør kødet til en fars med løg, hvidløg, rasp, æg, vand og 
krydderier og lad farsen hvile køligt, mens saucen laves.
 
Karrysauce: 
Hak løget og svits det i olie i en gryde sammen med karryen.
Rør melet i og spæd med bouillon.
Tilsæt yoghurt og rør grundigt.
Form farsen til små kødboller med en teske og kom dem i
saucen. 
Lad retten simre ca. 15 min med låg på, og rør forsigtigt af
og til.
Skær æblet i små tern og kom det i saucen.
Smag til med salt og peber.
Server med ris.
 
Se alle de bedste opskrifter med Boller i
karry
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.