 
 
   
Nutidens store udvalg af grønsager og andre landbrugsvarer har resulteret i nyskabende tilbehør, der kan fuldende hovedmåltidet. 
Kuverter: 6
 
# Ingredienser
50 g hakkede valnødder
2 spsk olie
500 g blandede svampe 
0,6 dl østerssauce 
1 spsk sherry
salt og peber efter smag 
 
* Tilberedning
1. Opvarm en wok. 
Hæld valnødderne deri og rist dem under omrøring. 
Tag valnødderne op af wokken og sæt dem til side. 
 
2. Opvarm olien i wokken. 
Tilsæt svampene og svits dem i 2 min. 
Hæld østerssauce og sherry i og kog det i 30 sekunder. 
Krydr efter smag. 
 
3. Hæld svampene op i et serveringsfad, dæk dem med
valnødder og server dem straks. 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.