 
 
   
Både friske og frosne bær kan bruges til denne opskrift. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 10 min. Tilberedningstid: 10-15 min.
Kuverter: 4 
 
# Ingredienser
5 dl blåbær og/eller hindbær 
sukker efter smag 
3 æggehvider 
1 spsk majsmel 
 
* Tilberedning
1. Purér 2,5 dl bær og hæld det i en skål. Tilsæt sukker
efter smag. 
Fordel resten af bærrene i 4 portionssouffléforme. 
 
2. Pisk æggehviderne i en skål for sig, indtil de er stive. 
Tilsæt majsmelet og pisk det 1 min. 
Vend æggehviden i de purerede bær og øs det over i souffléformene.
 
3. Forvarm ovnen til 200 °C og bag dem i 10-15 min, eller
indtil de er hævede og gyldne. 
Serveres straks. 
 
Variation 
Souffléen kan også bages i en stor form. Bagetiden øges med
25-30 min. 
I stedet for blåbær og hindbær kan man bruge friske eller
frosne jordbær. 
 
Prøv sammen med:
Forret: Thaifiskefrikadeller
med bønner
Hovedret: Grønsags-karrygryde
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
