Logo

Sprødstegt tang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sprødstegt tang

 
Denne lækre, kinesiske forret er ikke, hvad den giver sig ud for 'tangen' er faktisk stegt og saltet pak choi, vendt med pinjekerner.
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 10 min. Tilberedning: 5 min.

 
# Ingredienser
1 kg pak choi
jordnøddeolie, til friturestegning (ca. 8½ dl)
1 tsk salt
1 spsk sukker
50 g ristede pinjekerner

 
* Tilberedning
1. Skyl pak choi-bladene under koldt, rindende vand og dup dem tørre med køkkenrulle.

 
2. Kasser de grove, yderste blade.
Rul hvert blad sammen og skær det i tynde skiver, så at bladene bliver fint strimlede.


3. Varm olien i en stor wok eller stegepande.

 
4. Tilsæt forsigtigt de strimlede blade og steg dem ca. 30 sekunder, eller til de krøller sammen og bliver sprøde (de skal formentlig steges ad adskillige omgange, afhængigt af wokkens størrelse),

 
5. Tag det sprøde 'tang' op med en hulske. Afdryppes på køkkenrulle.

 
6. Kom det i en stor skål og vend det med salt, sukker og ristede pinjekerner.
Serveres straks.

 
Næringsindhold:
Kalorier 214. Sukker 14 g. Proteiner 6 g. Fedt 15 g. Kulhydrater 15 g. Mættede fedtsyrer 2 g.


Sprødstegt tang 


Sprødstegt tang

Sprødstegt tang



Kokkens tip
De grove, yderste blade kasseres, da de vil ødelægge rettens smag og konsistens.
Anvend savoykål i stedet for pak choi, hvis denne ikke kan fås. Tør bladene omhyggeligt inden stegning.

 
Se alle de bedste opskrifter med Wok

Se alle de bedste opskrifter med Forretter

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her