 
 
   
Suppe behøver ikke at være kedelig, og i denne påskrift findes ideer til, hvordan man kan pifte dem op med et spændende krydderi. 
2 portioner – for 1 portion halvér ingredienserne (eller du
har til 2 dage)
 
# Ingredienser
4 spsk smør 
1 fed hvidløg
½ tsk salt
½ rød peberfrugt 
½ grøn peberfrugt 
1 løg
4 skiver salami
1½ dl bouillon 
¾ dl rødvin 
2½ dl tomatsuppe 
1 knsp merian
1 knsp basilikum 
frisk basilikum
 
* Tilberedning
Smelt smørret i en gryde. 
Stød hvidløget i en morter med salt og svits det i det varme
fedtstof. 
Skær peberfrugterne i fine strimler, hak løget og svits
begge dele i det varme fedtstof. 
Halver salamiskiverne og kom dem i gryden sammen med
bouillon, rødvin og tomatsuppe.
Krydr suppen med merian og basilikum og lad den simre under
låg ved middel varme i 5 min.
Smag suppen til igen og server den pyntet med et par blade
frisk basilikum.
 
Tips: Færdig tomatsuppe fås på dåse og som pulver i pose. 
 
Se også
Tomatsuppe
med rejer og cremefraiche
Tomatsuppe
krydret
Gartnerens
tomatsuppe
Tomatsuppe
med røget oksekød
 
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.