 
 
   
Sauce. Arbejdstid: 10 min. Afkøling: ca ½ time. Let at lave. Lav pris. Fryse-egnet. 4 personer.   
 
 
# Ingredienser
til Paprikasmør
100 g smør 
3-4 tsk rosenpaprika 
Alufolie eller pergamentpapir 
*
Sådan laves Paprikasmør
1. Rør smørret blødt og rør det ensartet med paprika. 
 
2. Rul smørret i et stykke alufolie eller fugtigt
pergamentpapir. 
Diameter 3-. Læg smørret koldt, til det skal serveres. 
 
3. Skær smørret i ca  tykke skiver. 
 
Tips: Smørret kan trilles i lidt paprika, inden det
lægges koldt. 
Server smørret til stegt kød, fx skinkeschnitzel eller Bøf, grillstegt.
Smørret kan også smages til med citronsaft og hvidløg. 
Kan fryses. Holdbarhed: ca 3 måneder. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Paprika
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------