 
 
   
Revet knoldselleri vendt sammen i en cremet salatsauce. Brug
det som tilbehør til stegt kød, til madpakken eller som et lækkert
mellemmåltid.
☺ Retten kan tilberedes af
Børnekokke
 
# Ingredienser
½ knoldselleri (ca. 500 g) 
 
Salatsauce: 
2 dl ymer 
1 tsk Dijonsennep 
½ tsk hvidvinseddike 
½ tsk sukker 
¾ tsk groft salt 
friskkværnet peber 
 
Pynt: Brøndkarse. 
Tilbehør: Stegt oksekød, Æblepickles og
Flækboller
 
* Tilberedning
Salatsauce: Rør ymer med de øvrige ingredienser. 
Skræl knoldsellerien og riv den groft. 
Vend straks den revne selleri i salatsaucen. 
Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. 
 
Ved serveringen: Vend forsigtigt rundt i salaten og smag den
til. 
 
Tips: Sellerisalaten kan opbevares tildækket i køleskabet i
ca. 2 timer. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Selleri
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.