
 
En
skøn råkost, som kan serveres som tilbehør og som fyld i en sandwich. 
Arbejdstid:
15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
Ingredienser til Coleslaw med citron:
¾ dl
kvark eller græsk yoghurt 
1
usprøjtet citron 
1-2
tsk sukker 
250
g fintsnittet hvidkål eller rødkål (eller halvt af hver) 
2
gulerødder 
2
forårsløg (fintsnittede) 
salt
og peber 
*
 
Sådan
laver du Coleslaw med citron:
Pisk
kvark eller yoghurt sammen med fintrevet citronskal og 1-2 spsk citronsaft. 
Smag
til med sukker, salt og peber. 
Skær
kålen i meget tynde strimler - brug evt. et mandolinjern. 
Riv
gulerødderne groft. 
Vend
grønsagerne sammen med dressingen og tilsæt fintsnittede forårsløg. 
Lad
salaten trække i køleskabet min. ½ time.
 
Her
finder du flere opskrifter på dejlig salat.
Gå på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer. 
 
Se mere lækkert tilbehør her
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD