Logo

Mørbrad med oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørbrad med oliven


Hurtig weekend- eller gæstemad, der kan serveres med ris eller en grov kartoffelpuré. Retten er et kæmpe hit  Vores opskrift er nem og giver en dejlig gryderet

4 personer. Koge-/stegetid: ca 30 min.

 
# Ingredienser
1 stor svinemørbrad
3-4 skiver stribet flæsk i strimler (gerne letsaltet)
2 løg (hakket)

100-150 g små løg (dybfrost)
1 stor gulerod (i små tern)
2-3 dl bouillon

1-2 dl hvidvin (tør)
75 g grønne oliven (uden sten)

evt. lidt portvin (lys)
salt og peber

Pynt: hakket persille

 
* Tilberedning
1. Puds mørbraden, og skær den til bøffer.
Rist langsomt flæskestrimlerne, så fedtet smelter af.
Tag flæsket op, og brun bøfferne, og derefter løg og gulerod i samme gryde.
Tilsæt vinen, og lad den koge lidt ind, inden bouillonen røres i.

 
2. Lad retten snurre 10 min, tilsæt oliven og evt. portvin, og små kog i 5 min.
Smag til med salt og peber, og drys lidt hakket persille over retten før serveringen.

 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.312 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her