
  
Hurtig weekend-
eller gæstemad, der kan serveres med ris eller en grov kartoffelpuré. Retten
er et kæmpe hit  Vores opskrift er nem og giver en dejlig gryderet
4 personer. Koge-/stegetid:
ca 30 min. 
 
# Ingredienser
1 stor svinemørbrad 
3-4 skiver stribet
flæsk i strimler (gerne letsaltet) 
2 løg (hakket) 
100-150 g små løg
(dybfrost) 
1 stor gulerod (i
små tern) 
2-3 dl bouillon 
1-2 dl hvidvin (tør)
75 g grønne oliven (uden sten) 
evt. lidt portvin
(lys) 
salt og peber 
Pynt: hakket
persille 
 
* Tilberedning
1. Puds mørbraden,
og skær den til bøffer. 
Rist langsomt
flæskestrimlerne, så fedtet smelter af. 
Tag flæsket op, og
brun bøfferne, og derefter løg og gulerod i samme gryde. 
Tilsæt vinen, og lad den koge lidt ind, inden bouillonen røres i. 
 
2. Lad retten snurre
10 min, tilsæt oliven og evt. portvin, og små kog i 5 min. 
Smag til med salt og
peber, og drys lidt hakket persille over retten før serveringen. 
 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, 
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.