 
 
   
En skarp og dejlig sauce, der er specielt velegnet til
sauterede strimler af kylling. Prøv også at servere den til diverse
fiskeretter. 
Forberedelsestid 10 min. Tilberedning 10 min. Portionen
giver ca. 2½ dl sauce / til 3 personer
 
# Ingredienser
½ dl citronsaft
½ dl hønsebouillon (se opskrift) 
1 spsk honning 
1 spsk sukker 
½ tsk frisk ingefær, revet 
1 spsk Maizena 
1-2 dråber gul frugtfarve
salt
 
* Tilberedning
1. Kom citronsaft, honning, sukker, bouillon og ingefær i en
gryde. 
Tilsæt 1¼ dl vand. 
Blandingen omrøres over et middelvarmt blus, til sukkeret er
helt opløst. 
 
2. Skru op for blusset og bring saucen i kog. 
Maizena røres ud i lidt vand til en tynd jævning. 
Hæld jævningen i saucen og lad den simre i ca. 5 min, til
saucen er tyknet. 
Gryden tages af blusset, og saucen farves evt. med lidt gul
frugtfarve. 
Smag til med salt. Saucen serveres straks. 
 
Se alle de bedste opskrifter på Sauce
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.