Logo

Misosuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Misosuppe 


Misosuppe er en næringsrig japansk suppe som indeholder miso. Suppen tilberedes gerne med grønsager, men spises også med tang, tofu, nudler, fisk og ris.

Den klassiske japanske misosuppe

 
# Ingredienser
1 l vand
1 plade tynde risnudler (kan udelades)
4 forårsløg
3-4 spsk miso pasta
100 g tofu (kan udelades)
tamari
top af bladselleri

 
* Tilberedning
Bring vandet i kog med risnudlerne.
Kog dem 6-8 minutter, eller til nudlerne er bløde.
Snit forårsløgene fint og rør dem i suppen.
Tag gryden af varmen og rør misoen ud i vandet.
Sørg for, at det bliver helt opløst.
Hvis du bruger tofu, så skær den i små terninger og kom dem i suppen.
Smag til med tamari og/eller mere miso.
Servér suppen straks drysset med lidt top af bladselleri.

 
INFO:
Misosuppe er en næringsrig japansk suppe som indeholder miso og dashi. Miso er en pasta af bl.a. sojabønner og dashi er en fiskebouillon. Suppen tilberedes gerne med grønsager, men spises også med tang, tofu, nudler, fisk og ris.
Misosuppe serveres ofte sammen med sushi eller sashimi på japanske restauranter.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 7.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Takeaway
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her