Logo

Sursøde druer - prøv Kogebog.dk først 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sursøde druer - prøv Kogebog.dk først 💘 

 
Sursøde druer giver en fin smag i frugtsalat, tuttifrutti og mange andre småretter. Sursødt og krydret til vildt og andet kød

 
# Ingredienser
1 kg druer (blå eller grønne)
1 stykke hel kanel
3-4 hele nelliker
250-350 g melis
3/4 l vineddike

 
* Tilberedning
Druerne befris for stilken og kommes sammen med kanel og 
nelliker i en stentøjskrukke eller i store henkogningsglas.
Sukkeret - tilpas mængden efter, hvor søde druerne er - 
koges op sammen med eddiken, og når sukkeret er helt opløst, skummes og afkøles lagen.
Den hældes derefter over druerne, indtil de er helt dækkede.

 
Lad portionen stå i en uge, hvorefter saften hældes fra, koges op, og 
når den igen er afkølet, hældes over druerne.
Hele processen gentages en gang.

 
Tip: Grønne druer beholder farven bedst, hvis de tilsættes saft af 1-2 citroner.

 

Se alle de bedste opskrifter med syltetøj, marmelade og gelé

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her