 
 
   
Frokost. Arbejdstid: 10 min. Kogetid, spaghetti: 8-10 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.  
 
 
# Ingredienser
til Spaghetti med hvidløg - Spaghetti all'aglio
300-400 g spaghetti 
4 fed hvidløg 
1 bdt persille 
½-¾ dl olie 
peber 
*
Sådan laves Spaghetti med hvidløg - Spaghetti all'aglio
1. Kog spaghettien i rigeligt, letsaltet vand, se Spaghetti.
 
2. Pil hvidløgsfeddene og hak dem fint. 
Skyl og hak persillen. 
 
3. Varm olien i en gryde. Kom hvidløg og persille i. 
Lad det snurre ganske kort, uden at det tager farve. 
Tag gryden fra varmen og krydr med peber. 
 
4. Varm hvidløgsblandingen og bland den i spaghettien. 
Server straks. 
 
Tips: Her er det ikke nødvendigt at røre smør i
spaghettien. 
Holder man af hvidløgssmagen uden at ville spise selve
hvidløget, kan olien hældes over spaghettien gennem en sigte og persillen drysses
over til sidst. 
1 grøn eller rød peberfrugt skåret i små terninger kan
svitses sammen med hvidløgene i stedet for persillen. 
Denne ret stammer fra Napoli, og det er en af de få
spaghettiretter, italienerne ikke spiser reven ost til. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Spaghetti
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------