 
 
   
Aftensmad Hovedret Suppe. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca 30 min. Let at lave. Lav pris. Kan tilberedes i mikroovn. 4 personer.  
   
# Ingredienser
til Urtesuppe
300 g kartofler 
2-3 porrer 
1 lille persillerod (150 g) 
1 gulerod 
1 løg 
1 l grønsagsbouillon
1 dl (piske)fløde 
salt og (hvid) peber 
purløg eller persille til drys
*
Sådan laves Urtesuppe
1. Skræl kartofler, persillerod og gulerod. 
Pil løget og rens porrerne. 
Skær alle grønsagerne i skiver eller terninger. 
 
2. Kom samtlige grønsager i en gryde med bouillonen. 
Kog dem meget møre heri, ca ½ time. 
3. Blend suppen eller purér den gennem en sigte. 
Kom suppen tilbage i gryden. 
Tilsæt fløden og varm godt igennem. 
Smag til med salt og peber. 
Server suppen dampende varm.
Drys med fintklippet purløg eller hakket persille. 
 
Tips: Spis suppen med godt brød til. Fx Bondebrød eller Osteboller, Cranks. 
Persillerod kan erstattes af majroe, selleri eller pastinak.
 
Se alle de bedste opskrifter med Suppe
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------