Logo

Brændte mandler i airfryer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brændte mandler i airfryer 

 
Kender du duften af brændte mandler fra gadesælgeren? Den er ikke til at stå for, og det er disse hjemmelavede brændte mandler heller ikke. Opskriften er enkel.

 
# Ingredienser
200 g mandler
2 dl sukker
1 spsk kanel
1 spsk vaniljesukker
1 dl vand

 
* Tilberedning
Hæld 200 g mandler i en form/skål.
Kom 2 dl sukker, 1 spsk. kanel og 1 spsk. vaniljesukker ved, og rør det godt sammen.
Tilsæt 1 dl vand, og bland det hele.
Sæt formen i airfryeren, indstil den på 180°C, og giv mandlerne 17-20 min.
Rør jævnligt i blandingen. Under processen fordamper vandet, og sukkeret smelter,
bliver tykt og vil krystallisere igen i de sidste ca. 5 min.
Her er det meget vigtigt, at der røres ofte.
Hvis sukkeret smelter for meget til karamel, kan det ikke hænge fast på mandlerne
og bliver bare et tyndt lag hård karamel i stedet.
Når mandlerne er dækket af tørt, krystalliseret sukker, er de færdige.
Hæld dem straks ud på et stykke bagepapir, og lad dem køle af.
6 Opbevar de brændte mandler i en lufttæt beholder.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 3 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer