Logo

Mørbradbøffer med grøn sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørbradbøffer med grøn sauce



Mørbradbøffer er nem mad. Her med purløgs-flødesauce. Mørbradbøffer er nem mad. Her med purløgs-flødesauce. Det smager dejligt med kogte grønsager til.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca ½ time

 
# Ingredienser
1 stor svinemørbrad
salt, peber fra kværn
50 g smør

1 dl bouillon af terning
2 dl tør hvidvin

2½ dl piskefløde
1 stort bdt purløg

 
* Tilberedning
1. Fjern hinder og fedt fra mørbraden.
Skær den ud i tykke bøffer, der stilles på højkant og bankes flade med hånden.
Drys med salt og peber.

 
2. Brun bøfferne på panden i smør og steg dem ca 3 min på hver side.
Tag dem af panden og hold dem varme.

 
3. Hæld kogende bouillon på panden og kog det ind.
Tilsæt hvidvin og piskefløde.
Lad saucen koge til den tykner.
Tilsæt fintklippet purløg og smag den til.

 
4. Læg mørbradbøfferne på et varmt fad og hæld saucen over.
Det smager dejligt med kogte grønsager og evt. flute til.

 
Tips
Har du lyst til at eksperimentere med nye krydderier til svinekød? Her er nogle forslag:
Frisk citronmelisse i gryden giver en let syrlig sauce.
Rosmarin gør retten krydret og duftende.
Kom også lidt i leverpostejen.

Eller prøv med frisk timian.

 
Find gode opskrifter med grønsager HER
Find gode opskrifter på tilbehør HER eller en grøn salat HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.332 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her