Logo

Muslingegratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Muslingegratin

 
Gratin med fisk og skaldyr. Fiskegratin er god frokost- eller forret. Det er nem og billig mad.
Server med citronbåde, små kogte kartofler og persillesmør.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 15 min. Stegetid: ca 20 min. Ikke fryseegnet. 

 
# Ingredienser
500 g god fiskefars
1 mellemstort løg

1 æg
3-4 spsk fløde 
2 spsk finthakket dild
salt og peber

450 g dampede muslinger (1 stor dåse)
3-4 spsk rasp
3-4 spsk smør

 
* Tilberedning
1. Køb en god fiskefars eller tilbered den selv, se opskrift side 62.
Rør den derefter sammen med 1 revet løg, æg og fløde.

Bland den finthakkede dild i og krydr med salt og peber.

 
2. Lad muslingerne dryppe godt af og vend dem i farsen.
Fordel farsen i fire godt smurte portionsforme.

 
3. Drys rasp på farsen og fordel smørklatter på.
Sæt formene i en 225 °C varm ovn i ca 20 min.
Server retten med citronbåde, små kogte kartofler og persillesmør.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her