
    
 
En god opskrift fra Kogebog.dk - tidens kogebog med mange
spændende madopskrifter, og alle med billeder. Den er værd at prøve.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca 1 time. Fryseegnet. 
 
# Ingredienser
750 g nakkekam uden ben
og spæk 
salt og peber 
50 g smør/margarine 
1 stort løg 
2 porrer 
2 gulerødder 
½ rodselleri 
1 bdt bladselleri 
3 fed hvidløg 
3 store, modne tomater 
2dl bouillon 
2 tsk Worcestershire sauce 
 
* Fremgangsmåde:
1. Skær kødet i
store terninger, der drysses med salt og peber. 
 
2. Brun dem i smør i
en stor gryde. 
 
3. Pil løget og hak
det fint. Lad det gyldne i gryden. 
Pres hvidløgsfeddene
over. 
 
4. Hæld bouillon
ved. 
Læg låg på og lad
retten snurre i ca ½ time, til kødet er næsten mørt. 
 
5. Rens og skyl
resten af grønsagerne. 
Skær dem i tykke
terninger eller ringe. 
Læg dem i gryden og
lad dem koge med, 10-15 min. 
 
6. Hæld tomaterne
over med kogende vand. 
Flå dem og pres
kernerne ud. 
Skær dem i kvarte,
der kommes i gryden. 
Lad dem snurre med
et øjeblik. 
 
7. Smag retten til
med Worcestershire sauce. 
Server løse ris
eller kartoffelmos til.