Logo

Glaserede gulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Glaserede gulerødder 

 
Nutidens store udvalg af grønsager og andre landbrugsvarer har resulteret i nyskabende tilbehør, der kan fuldende hovedmåltidet.
Kuverter: 6

 
# Ingredienser
750 g gulerødder (8 mellemstore)
2 spsk sherry
2,5 dl hønsebouillon
40 g smør
1 spsk honning
hvid peber efter smag

 
* Tilberedning
1. Skræl gulerødderne og skær dem i diagonale skiver.
Hæld dem i en kasserolle med sherry og hønsebouillon.
Bland ingredienserne godt sammen.

 
2. Lad det småkoge under låg ved lav varme i 8 min, eller indtil gulerødderne er møre.
Dryp dem godt af. Tilsæt smør, honning og peber.
Bland ingredienserne godt. Server det straks.

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her