 
 
Courgetter smager ikke af så meget i sig selv. Marineret med
krydderurter og krydderier bliver de dog til en smagsoplevelse af de sjældne 
Til 2 personer 💋 Er du alene så halvér
ingredienserne. Tilberedning: 25 min. (plus tid til marinering) 
 
# Ingredienser
400 g courgetter
1 fed hvidløg
1 rød chili
1 løg
4 spsk olie. 
4 stilke timian
2 spsk citronsaft
1 dl grønsagsbouillon
salt, peber og 1 knsp sukker
 
* Tilberedning
1. 400 g courgetter gøres i stand, skæres i
tredjedele på langs og derefter i brede stave. 
1 hvidløgsfed skæres i tynde skiver. 
1 rød chiliskæres op, udkernes og skæres i fine strimler. 
1 løg hakkes. 
Courgetterne deles i 2 portioner, som hver for sig svitses på en pande eller en
grillpande i 1 spsk olie. 
De krydres med salt og peber og lægges i en skål. 
 
2. Løg, hvidløg, 4 stilke timian og chili svitses let
i 1 spsk olie. 
Kog panden af med 2 spsk citronsaft og 1 dl
grønsagsbouillon, hæld det hele i en skål og pisk 2 spsk olie i. 
Smag til med salt, peber og 1 knsp sukker.
Hæld det hele over courgetterne, som marineres i 2 timer. 
 
Energi pr. portion: 3 g protein. 26 g fedt. 9 g kulhydrater
= 279 kcal (1171 kJ).
 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.