 
 
   
Tilbehør Arbejdstid: 20 min. Let at lave. Svær at lave. 
Fryse-egnet. 
 
# Ingredienser
500 g ribs, hindbær
eller solbær 
150 g sukker 
Geleringsmiddel til frysetøj.
*
Sådan laves frysetøj
1. Skyl bærrene, rib
dem og lad dem dryppe godt af i et dørslag. 
 
2. Kom bærrene i en
skål og drys sukkeret over. 
Lad dem stå 4-6
timer, til sukkeret er helt opløst. 
Vend et par gange
forsigtigt i bærrene. 
 
3. Fyld bærrene i
bokse eller bøtter til frysning og sæt dem i fryseren for laveste temperatur,
så de fryser hurtigt. 
 
Tips: Jordbær fryses på samme måde. Beregn her kun
100 g sukker pr. kg frugt. 
Holdbarhed i fryser:
10-12 måneder. 
 
Se flere
opskrifter med Frugt
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO
ooo -----------