
  
Vermicelli er en traditionel type nudler der ligner
spaghetti. Det normalt tyndere end spaghetti. Vermicelli  er forskellige typer tynde nudler fra Asien.
 
  # Ingredienser
225 g kinesiske ris
vermicelli (eller bønnetråde)
Olie til stegning 
1. Skær et bundt af
vermicelli i halve. 
Træk forsigtigt hver halvdel fra hinanden til små bundter. 
 
2. Varm ca 5 cm olie
op til 190 °C i en wok eller en dyb pande, over mellem-høj varme. 
Brug en hulske eller
en tang og sænk et lille bundt vermicelli ned i den varme olie. 
 
3. Koges indtil
vermicelli flyder op til overfladen, 3 til 5 sekunder; fjern dem straks. 
 
4.
Afdryp vermicelli på køkkenrulle. 
Gentag med resterende vermicelli. 

Trin
1: Skil vermicelli. 

Trin 2: Læg
vermicelli ned i den varme olie. 
 

Trin
3: Kog vermicelli. 

 
Se alle de bedste opskrifter med Vermicelli
Se alle de bedste opskrifter med Kinesiske retter
Se i øvrigt Pasta.
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------