 
 
   
Her får du en let opskrift på dejlige kokostærter med banan-topping og chokoladedrys. Kan fx serveres til kaffe, te, varm kakao eller som fødselsdagskage
Til 4 personer. Tilberedningstid:
ca 25 min. Bagetid: ca 8 min. Ikke fryseegnet 
 
# Ingredienser
3 æg 
125 g sukker (1½ dl)
125 g hvedemel (2 dl) 
4 spsk kokosmel 
Fyld: 
4 bananer 
1 spsk citronsaft 
2 spsk sukker 
6-8 spsk kokosmel 
Pynt: 1 dl piskefløde
1-2 spsk kokosmel 
100 g reven chokolade 
 
* Fremgangsmåde
1. Pisk æg og sukker
godt sammen. 
Kom mel og kokosmel i
og bland. 
Fordel 2/3 af dejen i
4 smurte tærteforme. 
Bag kagerne i 8 min ved
200 °C. 
Sæt resten af dejen i
små klatter på en smurt bageplade og bag dem ved 200 °C i 5-6 min. 
 
2. Skræl 2 bananer og
mos dem med en gaffel. 
Smag mosen til med citronsaft,
sukker og kokosmel. 
Skær resten af bananerne
i skiver og bland dem i cremen. 
 
3. Læg fyldet på kagerne
og pynt med flødeskum, kokosmel og høvlet chokolade. 
Serveres til kaffe, te
eller varm kakao. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Banan
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------