
 
 
Disse hurtige og nemme, flade kødboller kan serveres blot med grillede tomater eller som del af det store, traditionelle engelsk morgenmåltid med æg og bacon.
Forberedelsestid 5 min. Tilberedning 4-6 min. Portionen giver 8 stk. 
 
 
# Ingredienser
1 tsk salt 
¼ tsk friskkværnet sort peber 
1 knivspids stødt fennikel 
¼ tsk paprika 
400 g hakket svinekød 
1 spsk olie 
 
* Tilberedning
1. Rør farsen med salt, peber, fennikelfrø og paprika. 
Rør 2 spsk koldt vand i farsen. 
Prøvesteg en lille kødbolle og smag på den for at tjekke, om
den er passende krydret. 
Del kødet i 8 boller, der derefter gøres flade. 
Medaljonerne skal være ca. 1 cm tykke. 
 
2. Varm olien på en pande ved jævn varme. 
Steg medaljonerne 3-5 min på hver side, til de er gyldne og
gennemstegte. 
Hold dem varme. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Morgenmad
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.