Logo

Gratineret kalkun med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gratineret kalkun med skinke

 
Find lækre Kalkun opskrifter på Kogebog.dk. Se bl.a. favoritten med gratineret kalkunkød med skinke og spinat - det er ren luksus på kun ½ time
Til 4 personer. Tilberedningstid: 15 min. Bagetid: 20 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
300-500 g kogt eller stegt kalkunkød
500 g frisk spinat eller 250 g frossen
25 g smør

salt og peber
4 skiver kogt skinke
1 bdt persille

1½ dl bouillon (evt. af terning)
1½ dl hvidvin

100 g ost i skiver, fx Danbo

 
* Tilberedning
1. Skær kalkunkødet i smalle strimler.
Skyl spinaten godt i flere hold koldt vand og damp den i smørret ganske kort.
Hvis der bruges frossen spinat, optøs den direkte i smørret i en gryde.

 
2. Kom den godt afdryppede spinat i et ovnfast fad.
Drys med lidt salt og peber.
Læg skinkeskiver og kalkunstrimler herpå.

 
3. Drys med hakket persille og hæld bouillon og hvidvin i fadet.
Læg osteskiverne over.

 
4. Sæt fadet i en 225 °C varm ovn i ca 20 min eller til osten er smeltet og retten er gennemvarm.
Serveres med kogte ris eller flutes og en grøn salat.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her