 
 
   
Denne lette opskrift giver dig en dejlig chokoladedrik med
et spændende snert af kirsebær. Se alle de lækre opskrifter fra Kogebog.dk
Til 1 glas 
 
# Ingredienser:
1 plade
kogechokolade (100 g) 
½-1 dl vand 
6-7 dl mælk 
evt. 1-1½ dl
piskefløde 
1 spsk kirsebærsaft.
 
* Tilberedning:
1. Bræk chokoladen i
mindre stykker og smelt den i kogende vand. 
2. Tilsæt mælken og
lad chokoladen koge, mens der piskes. 
Kom 1 tsk
pulverkaffe i et varmbestandigt glas. 
Fyld op med koghed
chokolade. 
Tilsæt 1 spsk
kirsebærsaft. 
Pynt med flødeskum. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Chokolade
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.