 
 
   
Her får du lette supper i flere spændende udgaver. Fx
Blomkåls-ingefær, Broccoli-mandelsuppe, Blomkålsuppe eller Blomkålsuppe med
parmesanchips
Forberedelse: 20
min. Tilberedning: 35 min. 4 personer. 
 
# Ingredienser
1 løg
½ spsk smør
1 mellemstort
blomkål
2 spsk hvedemel 
4 dl kyllingefond
4 dl mælk
salt og friskkværnet
peber
100 g revet
cheddarost
2 spsk dijonsennep 
1 lille tsk
cayennepeber 
 
* Tilberedning
Pil løget, og skær
det i skiver. 
Smelt smørret i en
rummelig gryde. 
Tilsæt løg, og brun
det 5 min for svag varme. Rør ind imellem. 
Tilsæt blomkål delt
i mindre buketter, og bland det godt. 
Drys med mel, og giv
det 10 min med jævnlig omrøring. 
Tilsæt gradvist
fonden samt 3 dl mælk, og bring det i kog. 
Smag til med salt og
peber. 
Læg låg på, og lad
det simre 15-20 min, indtil blomkålen er mør. 
 
Blend det hele til
en cremet konsistens. 
Passér gennem en si
ned i en anden gryde sammen med 
resten af mælken,
ost og sennep. Varm det godt igennem. 
Drys med
cayennepeber, og server suppen varm. 
 
Blomkåls-ingefærsuppe
Udelad ost og sennep, og udskift disse med 
1 lille stykke revet ingefær.
Drys med færdighakket koriander inden servering.
 
Broccoli-mandelsuppe
Tilbered denne suppe med broccolibuketter.
Rist 1 spsk mandler i skiver inden servering, og 
drys dem på suppen.
 
Blomkålsuppe
Udelad mælken, og udskift den med kyllingefond.
Tilsæt ½ dl fløde efter, suppen er blendet. 
 
Blomkålsuppe med parmesanchips
Udskift cheddar med parmesan.
Tilsæt ¼ af parmesanen til suppen.
Lav små kugler af resten, og 
læg dem på en bageplade i en mellemvarm ovn.
Lad dem flyde ud og stivne, og servér dem med suppen.
 
Se alle de bedste opskrifter med  Forretter  Suppe
 Hovedret  Tilbehør  Desserter
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------