 
 
   
En isdessert smager skønt både sommer og vinter. Her kan du lade dig inspirere af Kogebog.dk’s spændende og bedste is-opskrifter.
Tilberedningstid: 15 min. Til 1 portion: kan udvides til
flere. 
 
# Ingredienser
1 æggeblomme
½ dl hvidvin 
½ tsk vaniljesukker 
1 cl mandellikør 
1 spsk kakao 
15 g høvlet chokolade 
½ moden fersken
1 stor kugle is fx vaniljeis
1 spsk krokant 
 
* Tilberedning
Pisk æggeblommer, hvidvin, vaniljesukker, mandellikør, kakao
og 
den høvlede chokolade sammen i en skål. 
Sæt skålen over vandbad og pisk, til cremen begynder at
tykne. 
Flæk ferskenen, tag stenen ud og læg den halve fersken på
desserttallerken. 
Sæt en kugle is i den halve fersken og hæld chokoladecreme
over. 
Pynt med krokant. 
 
Andre forslag:
Isdessert
for gourmeter
Isdessert for
to
Flere Isdesserter
 
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.