Logo

Enebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Enebær 

 
Ene, Juniperus communis, er af cypresfamilie. Den stedsegrønne busk med de grønne, nåle de blade vokser i hele Europa, Asien og Nordamerika, ikke sjældent i ret barske egne.
Det er de modne, sortblå bær, der tørres og bruges som krydderi. Specielt sam­men med vildt, svinekød og kål, men ikke kun.


Enebær


De modne, tørrede bær skal knuses, så giver de mest aroma fra sig, men enebærsmagen er herskesyg, så der bør krydres med omtanke.

 
Se de bedste opskrifter med Enebær
 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her