Logo

Kalkunschnitzel med skinke og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalkunschnitzel med skinke og ost 

 
Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: ca 15 min. Middelsvær at lave. Høj pris. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Kalkunschnitzel med skinke og ost:
4 tynde skiver kalkunschnitzel af brystfileten (à 125 g)
salt og hvid peber
4 skiver spegeskinke (ca 100 g)
4 skiver ost (emmentaler eller svenbo)
50 g smør
1 dl fjerkræbouillon
1½ dl fløde
Ufarvet bomuldsgarn
*
Sådan laves Kalkunschnitzel med skinke og ost:
1. Bank schnitzlerne let med knyttet hånd og krydr dem med salt og peber.
Tænk på, at skinken er salt.

 
2. Læg først en skive skinke og derpå en skive ost på hvert kødstykke.
Rul hvert enkelt sammen, og ombind dem med bomuldsgarn.

 
3. Smelt smørret i en gryde eller på en pande med høje sider, og brun kalkunrullerne godt.
Hæld bouillon ved og lad kødet stege mørt under låg i ca 10 min.

 
4. Tag kødet op og anret det på et varmt fad.
Spæd bouillonen med fløde, kog saucen op, smag den til med salt og peber.
Server med fx Fettuccine.

 
Tips: Læg eventuelt et par friske blade basilikum eller salvie på hver skinkeskive, før kødet rulles.
Spegeskinken kan erstattes af kogt skinke.

 
Kalkun Cordon Bleu:
Brun kalkunschnitzlerne kort i smør på panden, læg dem i et smurt, ovnfast fad, læg en skive skinke, et frisk salvie blad og en skive fed ost på hvert kødstykke og gratiner schnitzlerne i ovnen ved 225 °C i 8-10 min., til osten er smeltet og gylden.

 

Se alle de bedste opskrifter med Kalkun

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1309325-01-2021 17:55:35 Jan Ohlsen
Hold kæft det var godt, men jeg lavede lidt om på sauce/pasta kogt pasta røg ned i det der skulle lave sauce af men først efter den var kogt op kom jeg pasta i og lidt basilicom i og kogt op. Kæmpe succies.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her