Logo

Tyrkisk creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tyrkisk creme

 
Opskriften stammer selvfølgelig fra middelhavet hvor cremen på græsk hedder “tyrosalata” og på tyrkisk “haydari“. Det er nemt at lave denne dessert
Til 4 personer. Tilberedningstid: 5 min. Køletid: 6-12 timer

 
# Ingredienser
2½ dl piskefløde
5 dl yoghurt naturel
mørk farin

 
* Fremgangsmåde
1. Pisk fløden næsten stiv.
Vend yoghurten i og kom desserten i en glasskål.
Drys et ½ cm tykt lag farin over overfladen.

 
2. Stil skålen i køleskabet natten over.
Lige før serveringen drysses desserten atter med farin.
Serveres meget kold.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.068 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her