Logo

Stegt torsk med spændende jordbær-ketchup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt torsk med spændende jordbær-ketchup

 
Dejlig stegt hvid fisk fx torsk med en hjemmelavet og skøn ketchup af jordbær, rosin, ingefær, spidskommen, cayennepeber. Ketchuppen er også god til andet end torsk. Fx grillede pølser, kylling og svinekød.
4 personer. 45 minutter

 
# Ingredienser:

800 g torskefilet eller anden hvid fisk

1 kg nye kartofler

salt og peber

olie

1 håndfuld frisée salat (endivie)

1 salatløg

1 lime

 
Ketchup:

500 g jordbær

150 g rosin

1 dl æblejuice eller vand

3 spsk sukker

2 spsk hvidvinseddike

1 tsk stødt ingefær

1 tsk stødt spidskommen

1 knsp salt

1 knsp cayennepeber
*

 
Sådan gør du
1. Skær jordbær i mindre stykker, og kom dem i en lille gryde sammen med resten af ingredienserne.
2. Lad blandingen koge op og simre i to minutter.
Tag gryden fra komfuret og lad indholdet afkøle under låg.
3. Blend ketchuppen - hvis du vil have den tyndere, spæder du med vand eller æblejuice.

 
4. Sæt ovnen på 225 °C.
Bag kartoflerne uden olie i 25 minutter.

 
5. Krydr torsken med salt og peber, og steg den i olie på en pande.
Server fisken med kartofler, salat og snittet løg og selvfølgelig ketchup.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 7.126 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her