 
 
   
Sej er en fin
spisefisk. Den smager godt i mange blandede retter, som risotto og supper -
eller som her i en spansk inspireret paella. Ret nemt og lækkert
Tid: 30 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed ca 3 mdr. 4 pers. 
 
# Ingredienser
400 g sej (frossen) 
2 dl langkornede ris
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt 
1 løg 
2 spsk smør eller
margarine 
½ g safran 
1 tsk timian 
1-2 fed hvidløg 
1 tsk salt 
¼ tsk peber 
1 ds. muslinger (225
g) 
200 g pillede rejer 
 
* Fremgangsmåde
1. Optø fisken og
kog den efter anvisningen på pakken. 
Eller læg den i en
form og lad den tø i mikroovnen. 
Kog derefter fisken
i formen i 5-6 min på 750W. 
 
2. Kog risene efter
pakkens anvisninger. 
 
3. Skyl
peberfrugterne, udkern dem og hak dem groft. 
Skræl og hak løget. 
 
4. Svits løg og
peberfrugter i fedtstoffet nogle minutter. 
Tilsæt safran,
timian, presset hvidløg, salt og peber. 
Rør de godt
afdryppede muslinger i sammen med rejerne. 
 
5. Rør
skaldyrsblandingen sammen med risene. 
Del fisken i mindre
stykker og vend dem forsigtigt i, så de ikke går stykker. 
 
6. Server fiskepaellaen
med iskold cremefraiche som sauce samt et godt Brød. 
 
Tips: I stedet for sej kan du bruge torsk eller
rødspættefilet. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Sej eller andre Fisk
Se også de bedste opskrifter med Skaldyr
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------