Logo

Æblemarmelade med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æblemarmelade med ingefær 

 

Æbler og pærer er der altid, om ikke i haven, så hos grønthandleren - og af og til kan man være heldig at få meloner og ananas til spotpriser.

 

# Ingredienser:

2 kg faste æbler
½ liter vand

3 citroner

10 dl (860 g) melis
3-4 cm hel ingefær
evt. marmeladepulver

 
* Tilberedning:
1. Skræl æblerne og fjern kernehuset. Skær dem i terninger.

 
2. Bring vand, sukker, reven skal og saft af citronerne samt den
skrællede, skivede ingefær i kog.
Lad det koge til æblerne er møre, men ikke helt udkogte, ca 15 min.

3. Tag æblestykkerne op med en hulske og læg dem i glas.
Bring lagen i kog og skum den.
Bland marmeladepulver med 1 spsk sukker, drys det over den kogende lage.
Kog det i 2 min. Hæld lagen over æblerne. Bind straks til.

 

Se alle de bedste opskrifter med Æbler

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her